Silva Vidikovac • Merin Group Silva Vidikovac • Merin Group
Share button

Area Filter

0m² - 0m²

Number of rooms

Your Favorite Apartments

Smešten u mirnom i šumovitom okruženju, inspirisan izuzetnim prednostima lokacije koncipiran je kao savremena stambena zajednica koja obuhvata sve sadržaje neophodne za udoban život.

Stambeni prostor kao svakodnevna inspiracija

Smešten u mirnom i šumovitom okruženju, novi stambeni kompleks Silva Vidikovac donosi porodicama i mladim bračnim parovima jedinstven kvalitet života, pun komfor, blizinu prirode, čist vazduh, izuzetne pogodnosti za sport, rekreaciju, zdrav i dinamičan život, kao i odličnu povezanost sa ostalim delovim prestonice.

Inspirisan izuzetnim prednostima lokacije i primenjujući tradicionalno visok kvalitet izgradnje Merin Grupe, kompleks je koncipiran kao savremena stambena zajednica koja obuhvata sve sadržaje neophodne za udoban život.

Smešten u mirnom kraju na atraktivnim obroncima naselja Vidikovac, sa kojih se pruža pogled na bujno zelenilo park-šume Košutnjak, Lipovačke šume, brda Straževice i planine Avale, ovaj jedinstveni projekat bruto građevinske površine 40.000 m2 obuhvata 250 ekskluzivnih stanova različitih struktura, koncipiranih za potrebe sofisticiranog porodičnog življenja i izgrađenih prema tradicionalno visokom kvalitetu Merin Grupe.

Silva Vidikovac je slobodnostojeći objekat orijentisan u pravcu severozapad-jugoistok, sa jednostavnom kubičnom formom u obliku ćiriličnog slova P u osnovi i uređenim centralnim dvorištem. Naglašeni prirodni pad terena omogućava atraktivnu kaskadnu arhitekturu sa pristupom iz dve novoizgrađene ulice.

Pošaljite upit

Idealno okruženje za porodični život

Naselje Vidikovac pripada opštini Rakovica i predstavlja savršen izbor za miran i bezbedan život u Beogradu, uz mogućnost da se za kratko vreme stigne u bilo koji deo prestonice zahvaljujući izuzetnoj povezanosti glavnim saobraćajnim arterijama i linijama gradskog prevoza.

Oivičena ulicama Kneza Višeslava i Pilota Mihaila Petrovića i u neposrednoj blizini Vidikovačkog venca, lokacija kompleksa pruža brojne prednosti životnog stila – pre svega, ovo je sjajno mesto za život stanara svih uzrasta zbog blizine park-šume Košutnjak i drugih prostranih zelenih površina, više predškolskih i školskih ustanova, sportskih igrališta i velike pijace. Posebnu pogodnost za stanare predstavlja supermaket Lidl koji se nalazi na samo dva minuta hoda od kompleksa, kao i obližnji retail parkovi u Rakovici i tržni centar Ada Mall. U neposrednoj blizini je i magistralni put koji spaja Beograd sa Šumadijom i zapadnom Srbijom.

Stambeni kompleks visokog standarda

U cilju zadovoljenja dnevnih potreba stanara, u prizemlju se nalazi 5 lokala različite namene, dok podzemna garaža na četiri nivoa sadrži 283 parking mesta, uključujući mesta sa elektropunjačima i 16 mesta za osobe sa invaliditetom.

Uređeno centralno dvorište sa žardinjerama sadrži zelene površine, parkovski mobilijar i pešačke staze i obuhvata zonu za opuštanje, a ujedno predstavlja i zeleni krov nad pločom garaže, stvarajući zanimljive ambijente za boravak. Dvorište je zatvoreno sa obe strane i obezbeđeno kapijama sa kontrolom pristupa.

Kompletan objekat, uključujući sve ulaze, prizemlje, garažu, i dvorišni prostor, pokriven je sistemom video nadzora 24/7.

Silva Vidikovac postavlja domete sofisticiranog življenja na visok nivo, integrišući stil, funkcionalnost i kvalitet u svakom segmentu. Kompleks je funkcionalno organizovan u 6 lamela (L1, L2, L3, L4, L5 i L6) i sastoji se od prizemlja i šest etaža, dok je sedmi, povučeni sprat rezervisan za ekskluzivne penthaus jedinice. Svaki stan sadrži terasu, a u ponudi je i ograničen broj jedinica u prizemlju sa privatnim baštama, koje predstavljaju posebnu atrakciju i omogućavaju stanarima da dobar deo godine provedu u otvorenom, zelenom i bezbednom okruženju.

Dnevni boravci i spavaće zone su pokrivene višeslojnim hrastovim parketom prve klase, a kuhinje i kupatila kvalitetnom italijanskom keramikom. Kupatila sadrže visokokvalitetnu opremu, walk-in tuš, kade i sanitarije prvoklasnog kvaliteta. Svi stanovi su priključeni na centralno grejanje i opremljeni su sistemom za klimatizaciju.


POŠALJI UPIT

Standard kvaliteta

Ponosni na sve što radimo
Svaka stambena jedinica ističe se materijalima i završnom obradom najvišeg kvaliteta.

 • Fasadna aluminijumska bravarija sa dvoslojnim staklo-paketom sa ugrađenom roletnom
 • Mineralna kamena vuna debljine 10 cm kao toplotna izolacija
 • Energetski pasoš efikasnosti razred “B”
 • Italijanska granitna keramika prve klase proizvođača Ceramiche Italiane, Italgraniti Group i/ili slično
 • Sanitarije Laufen i/ili slično
 • Baterije Hangrohe, Grohe i/ili slično
 • Višeslojni hrastov parket prve klase
 • Spušteni plafoni u kupatilima
 • Ugradna rasveta u kupatilima
 • Klima uređaj vrhunskog kvaliteta renomiranog proizvođača
 • Sigurnosna ulazna vrata su Bosal, model Lux
 • Priključak za kablovsku televiziju, telefon, video interfon
 • Optički i koaksijalni kabl

Projekat Silva Vidikovac se finansira projektnim finansiranjem banke. Kupcima stanova će biti obezbeđena mogućnost odobrenja stambenih kredita tokom perioda izgradnje, pod posebnim komercijalnim uslovima.

Upravljanje projektom i prodaja

Generalni izvođač radova

Kontaktirajte naš prodajni tim!

  Milutina Milankovića 11v, 11070 Novi Beograd