Merin Dedinje • Merin Group Merin Dedinje • Merin Group

Dobro došli u Merin Dedinje, jedinstven izbor prostranih, luksuznih stanova u srcu najprestižnijeg rezidencijalnog naselja u Beogradu.

Ekskluzivno luksuzno stanovanje

Kao afirmisan brend na domaćem tržištu luksuznih nekretnina, uz bogato iskustvo stečeno u uspešnom radu sa klijentelom u ovom segmentu tržišta, Merin Group kreira jedinstvenu, sofisticiranu viziju savremenog luksuznog života kroz vrhunski dizajn, prilagođene detalje enterijera, najkvalitetnije materijale i tehničku superiornost.

Merin Dedinje je moderan, ultra luksuzan stambeni kompleks, u idealnom skladu sa svojim prirodnim i urbanim okruženjem. Projektovana sa istančanim osećajem i izuzetnom elegancijom, fasada zgrade predstavlja besprekoran spoj luksuznih savremenih materijala kao što su kamen i keramika i visokokvalitetnih troslojnih staklenih površina.

Prirodni pad terena omogućava izgradnju objekta od šest nivoa, sa ukupno 12 stambenih jedinica, od čega 11 četvorosobnih stanova površine 118-180 m², sa dvostranom ili trostranom orijentacijom. Ekskluzivni penthaus na poslednjem, povučenom spratu poseduje četvorostranu orijentaciju, dok stan u prizemlju, na nivou -2, ima privatnu baštu površine blizu 190 m².

Pošaljite upit

Nalazi se u naselju Dedinje

U prošlosti čuveno po svojim raskošnim vinogradima, voćnjacima i letnjim rezidencijama, uzvišeni status Dedinja potvrđen je u prvoj polovini 20. veka izgradnjom dvorova porodice Karađorđević, čime postaje stecište finansijske, političke i intelektualne elite Srbije.

Danas se Dedinje smatra najprestižnijom rezidencijalnom četvrti Beograda i predstavlja savršeno okruženje za otmen, savremen život – tako blizu vreve velikog grada, a dovoljno daleko da ne ugrožava mir i privatnost stanara. Okružen bujnim zelenilom, ovaj ekskluzivni kraj se može pohvaliti izuzetnim sportskim, rekreativnim, obrazovnim i zdravstvenim sadržajima, kao i dobrom povezanošću sa ostalim delovima grada.

1. DEDINJE CENTAR, 2. AUTOKOMANDA, 3. SLAVIJA, 4. TRG REPUBLIKE, 5. BELGRADE WATERFRONT, 6. CENTRALNA POSLOVNA ZONA, 7. RAJKO MITIĆ STADION, 8. PARTIZAN STADION, 9. HRAM SVETOG SAVE, 10. BANJICA SPORTSKI I REKREATIVNI CENTAR, 11. HAJD PARK, 12. BAJFORDOVA ŠUMA, 13. HALA SPORTOVA, 14. GEMAX TENISKI KLUB, 15. BELGRADE WATERFRONT ŠETALIŠTE, 16. MATEMATIČKA GIMNAZIJA, 17. TREĆA BEOGRADSKA GIMNAZIJA, 18. ZONA INTERNACIONALNIH ŠKOLA, 19. VOJNA GIMNAZIJA, 20. FAKULTET ORGANIZACIONIH NAUKA, 21. FAKULTET POLITIČKIH NAUKA, 22. KBC DRAGIŠA MIŠOVIĆ, 23. VOJNOMEDICINSKA AKADEMIJA, 24. INSTITUT ZA ORTOPEDIJU

VIŠE O LOKACIJI

Prestižna stambena četvrt u Beogradu

Merin Dedinje je potvrda funkcionalnosti, prefinjenog dizajna i posvećenosti čiji je cilj pružanje uzvišenog iskustva uporedivog samo sa najvišim svetskim standardima savremenog luksuznog stanovanja. Svetlom ispunjeni, fluidni prostori poseduju plafone od 2,8 do 3 metra visine, velike prozore, najmanje jednu terasu po stambenoj jedinici i zagarantovane slikovite poglede na bujno zelenilo u okruženju.

Kada je u pitanju kvalitet materijalizacije stanova, napravljena je premium selekcija najkvalitetnije sanitarne opreme, keramike, parketa i stolarije. Svi dnevni boravci i spavaće sobe opremljeni su visokokvalitetnim višeslojnim parketima marke Berti, a kuhinje i kupatila vrhunskom italijanskom keramikom. Svi stanovi poseduju podno grejanje na gas najnovije generacije, kao i parapetne fancoil jedinice za hlađenje i sekundarno grejanje, čime je isključena potreba za radijatorima.

Pored toga, Norma Concept, vodeća kompanija za maloprodaju nameštaja i dizajn enterijera u okviru Merin Grupe, je za projekat Merin Dedinje pripremila poseban paket usluga iz oblasti dizajna i opremanja enterijera po principu „ključ u ruke“, sa izuzetnim pogodnostima za kupce stanova.


pošaljite upit

Standard kvaliteta

Ekskluzivno luksuzno stanovanje

 • Stolarija u sistemu aluminijum, troslojni staklo-paket, spoljni/ aluminijumski venecijaneri sa elektro-motornim pogonom
 • Francuski prozori u stanovima
 • Mineralna kamena vuna debljine od 15 cm kao toplotna izolacija
 • Energetski pasoš efikasnosti, razred „B”
 • Hrastov parket BERTI, prve klase
 • Spušteni plafoni u stanovima
 • Walk in tuš kabine
 • Ugradni ormarići ispod lavaboa
 • Maske parapetnih fan-coil uređaja
 • Ugradna rasveta u kupatilima i toaletima
 • Italijanska granitna keramika prve klase proizvođača „Florim”
 • Sanitarije proizvođača „Catalano”
 • Baterije proizvođača „Gessi”
 • Priključak za kablovsku televiziju, telefon, interfon i sistem internog video nadzora
 • Optički kabl
 • Sigurnosna ulazna vrata proizvođača „Bosal”, tip LUX
 • Za svaku stambenu jedinicu predviđen je gasni kondezacioni kotao sa integrisanim bojlerom potrošne tople vode, renomiranog proizvođača
 • Podno grejanje je primarno grejanje u celom stanu
 • Za hlađenje i dopunsko grejanje predviđen je Mini VRV sistema, renomiranog proizvođača, sa pozicioniranim parapetnim unutrašnjim jedinicama

Nastavak uspešne strateške saradnje sa UniCredit bank Srbija a.d., koja obezbeđuje projektno finansiranje i za ovaj projekat naše kompanije. Da proces kupovine stana u Merin Dedinju bude prijatno iskustvo i sa finansijsko-administrativnog aspekta, pobrinuli su se naši strateški partneri iz UnCredit bank Srbija a.d. sa posebno kreiranim uslovima kreditiranja za buduće stanare objekta Merin Dedinje.

Upravljanje projektom i prodaja

Projektno finansiranje

Kontaktirajte naš prodajni tim!

  Milutina Milankovica 11v, 11070 New Belgrade